Lola Índigo mostra la realitat de les fotografíes del seu anunci per Tezenis

per Redacció, el 22 de juliol de 2022 a les 06:00
Lola índigo sempre ha estat una persona referent pel que fa al moviment 'body positive', ja que des dels inicis de la seva carrera ha volgut promoure l'acceptació de tots els cossos, inclòs el d'un/a mateix/a. Aquest cop, després d'haver participat en la campanya d'estiu de la marca de biquinis Tezenis, ha volgut mostrar als seus seguidors la diferència entre les fotografies de l'anunci i la realitat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lola Indigo (@lolaindigo)


Com diu el text del vídeo "a vegades una postura ho és tot, però que avorrit viure posant". En el vídeo apareix amb el mateix biquini amb què va posar per la marca i demostra, un cop més, que el que es veu en una foto no és la realitat. Avui dia la publicació ja compta amb més de 100 mil likes i els seus seguidors li agraeixen el seu esforç per intentar combatre els complexos físics que generen les xarxes socials.

L'artista no té cap problema en parlar d'aquest moviment i fa uns dies va ser convidada a la revista Elle per parlar sobre això: "Els cossos prims no són els normals per a mi. Afortunadament, ara hi ha més varietat: Naty Peluso, Rosalía...i jo ja som cossos normatius". Però confessa que encara hi ha gent que li segueix dient "grassoneta".


A més, Lola Índigo també és molt conscient de la necessitat de cuidar la salut mental i del mal que poden fer les xarxes socials. "Les xarxes socials són extremadament perilloses. El cervell no està preparat per processar tanta informació. No pots estar a TikTok o Instagram sense veure belleses, viatges paradisíacs... No tot és perfecció", va opinar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: