Logotip de Adolescents.cat

Així és la nova sèrie que ja estan comparant amb Euphoria

per Redacció, el 22 de juliol de 2022 a les 08:49
The Weekend s'estrenarà com a protagonista d'una sèrie a The Idol, una ficció d'HBO impulsada per Reza Fahim i Sam Levinson, creador d'Euphoria. Tenint en compte això ja us podeu imaginar que la sèrie tindrà moments foscos i plens d'intriga, igual que la producció protagonitzada per Zendaya.

De què anirà? The Idol explicarà el camí que porta a una jove estrella del pop a enamorar-se de l'amo d'un dels clubs més exclusius de Los Àngeles, paper que interpretarà The Weekend. El que la protagonista no sap és que el seu nou amor és el líder d'una secta secreta que controla la ciutat.


Qui hi haurà a The Idol? A més The Weekend, que a banda d'actuar s'ha involucrat activament en l'escriptura de les trames i exerceix com a productor executiu, també hi podrem veure Lily-Rose Depp, que coprotagonitzarà la ficció. El cantant Troye Sivan i els intèrprets Suzanna Son i Steve Zissis seran també part de l'elenc.


De moment encara no se sap quan s'estrenarà, però sí que tindrà 6 episodis de durada llarga.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: