Youtube eliminarà tots els vídeos que donin informació falsa sobre l'avortament

per Redacció, el 26 de juliol de 2022 a les 06:00
Des que l'avortament ha deixat de ser un dret als Estats Units s'ha generat molt debat sobre el tema i encara més després que Alexandria Ocasio-Cortez fos detinguda davant del Tribunal Suprem durant una protesta a favor de l'avortament.

Per fer front a les conseqüències, Youtube ha informat que eliminarà tots els vídeos de la plataforma que donin informació falsa sobre l'avortament o que promoguin afirmacions falses sobre com realitzar la interrupció de l'embaràs. Així ho anunciava la plataforma a Twitter: "A partir d'avui, i augmentant les setmanes vinents, eliminarem el contingut que brindi instruccions sobre mètodes d'avortament insegurs o promogui afirmacions falses sobre la seguretat de l'avortament sota les nostres polítiques de desinformació mèdica".

 
Youtube segueix una guia publicada per les autoritats sanitàries i prioritza el contingut amb "fonts autoritzades sobre temes de salut". Assegura que revisa contínuament les seves polítiques i productes, és a dir, que s'actualitza segons el que ocorre al món. També han informat Twitter el següent: "estem llançant un panell d'informació que brinda als espectadors context i informació de les autoritats sanitàries locals i mundials en vídeos relacionats amb l'avortament i els resultats de cerca rellevants".

 
Així doncs, pròximament apareixerà un panell en els vídeos que parlin sobre l'avortament advertint que "un avortament és un procediment per acabar un embaràs. Utilitza medicaments o cirurgia per extreure l'embrió o el fetus i la placenta de l'úter. El procediment el fa un professional de la salut autoritzat".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: