Logotip de Adolescents.cat

Per què hi està havent polèmica amb els concerts de Rosalía?

per Redacció, el 25 de juliol de 2022 a les 08:28
Milers de seguidors i seguidores de Rosalía van passar hores -i dies- a l'exterior del Palau Sant Jordi per veure les actuacions de la cantant de Sant Esteve Sesrovires. I  sembla va valdre la pena. El concert de la catalana. "La gent està súper eufòrica i entregada", deien alguns dels assistents al concert.
 

Rosalía va arrencar els concerts asseguran que la "feia molt feliç està a casa" i la relació amb els i les seguidores va ser constant: els va demanar que cantessin, va llegir en veu alta algunes de les pancartes, va pujar un seguidor a l'escenari... 

Les queixes més repetides


Ara bé, en l'àmbit purament musical es van repetir les mateixes queixes que en altres concerts: "L'equip de so, a la meitat del darrere del Sant Jordi, no acaba de funcionar com tocaria, i fa que la gent de les grades del darrere els costi entendre el que diu la Rosalia", comentava un tècnic de so.

Un altre dels aspectes que algunes persones van criticar és la falta de músics a l'espectacle. Un orgue, un piano, una guitarra i un teclat són els únics instruments que l'artista fa servir en aquesta gira.
   

Rosalía ha omplert el Sant Jordi. Foto: ACN

 

 

Una fan de Rosalía a les portes del Palau Sant Jordi. Foto: ACN

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: