Dues sexòlogues responen als mites de l'orgasme femení

per Redacció, el 29 de juliol de 2022 a les 06:00
Si ets una persona amb vagina i alguna vegada has experimentat un orgasme, has de saber que l'única responsable d'haver arribat al clímax has estat tu mateixa i si no ho creus és perquè probablement has confiat en tots els mites que t'han explicat.

Un estudi realitzat per la firma eròtica LELO ha observat que només entre el 40% i 60% de les dones reconeixen masturbar-se mentre que entre el 95% i 99% dels homes ho admeten. Això demostra que l'orgasme femení encara és un tabú i això delata el gran desconeixement que hi ha sobre aquest tema.

Des de Cosmopolitan han parlat amb la sexòloga Aída Valles (@aidavallesconsulta_) i la sexòloga i ambaixadora de la marca LELO, Valerie Tasso sobre els orgasmes vaginals i clitorians. Aquestes han estat les seves respostes als principals mites:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: