Com aconseguir descomptes per PortAventura World i Caribe Aquatic Park? T'expliquem com fer-ho

per Redacció, el 26 de juliol de 2022 a les 06:00
Si t’agraden els parcs d’atraccions segur que PortAventura World és un dels teus llocs preferits. I és que l’estiu és un dels millors moments per anar-hi i refrescar-te al seu parc aquàtic. Tens ganes de tornar a viure una experiència única i de gaudir de les seves atraccions, espectacles i restaurants temàtics? Doncs gràcies al Carnet Jove tens alguns descomptes:
 
  • 3 vals de 2x1 en l'entrada per PortAventura Park
    • 1r VAL -  PAP1 + el teu DNI/NIE amb lletra 
    • 2n VAL - PAP2 + el teu DNI/NIE amb lletra 
    • 3r VAL -  PAP3 + el teu DNI/NIE amb lletra 
Promocions vàlides del 08/04/2022 al 08/01/2023. No acumulables a altres ofertes, cupons o promocions.
 
  • 1 val de 20€ de descompte en l'entrada per PortAventura Park + Ferrari Land 
    • 4t VAL - PAPFL1 + el teu DNI/NIE amb lletra
Promocions vàlides del 08/04/2022 al 08/01/2023. No acumulables a altres ofertes, cupons o promocions. Aquesta promoció no és vàlida per a altres parcs o instal·lacions de PortAventura World.
 
  • 1 val de 2x1 en l'entrada per Caribe Aquatic Park  ​
    • 5è VAL - CAP1 + el teu DNI/NIE amb lletra
Promoció vàlida del 15/06/2022 al 15/09/2022. No acumulables a altres ofertes, cupons o promocions..
 
Recorda que un cop hagis utilitzat tots els teus vals, podràs gaudir de més descomptes en l'entrada durant tot l'any, comprant l'entrada en línia o a taquilles tan sols ensenyant el teu Carnet Jove:
  Recorda: per poder accedir al descompte cal que siguis titular actiu d'un carnet jove de la Generalitat de catalunya, i si l'acabes de sol·licitar, que ho hagis fet com a mínim 7 dies abans de fer la petició i/o compra de l'entrada. pots comprovar que ets titular actiu fent el registre al web carnetjove.cat o a l'app "carnet jove cat". Si hi pots accedir sense problemes, podràs fer la compra de l'entrada correctament.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: