Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa influencer espanyola, molt criticada per les imatges que està compartint del seu viatge

per Redacció, el 27 de juliol de 2022 a les 08:32
La influencer Teresa Andrés i la seva parella, Ignacio Ayllón, es casaven el passat 8 de juliol. Des de llavors han estat compartint imatges de la seva lluna de mel, que va començar a París i va seguir a Tanzània, a l'Àfrica.

A les imatges es pot veure com han estat fent diversos safaris, gaudint de les postes de sol i també posant amb els guies i altres habitants de la zona.

 

Tot plegat a encès el debat a les xarxes social on diversos usuaris han criticat a la influencer per "convertir" la pobresa en una atracció turística .


Un dels tuits més virals ha estat el del politòleg Pablo Sánchez, que ha difós aquesta reflexió: "Anar-se'n a un país a milers de quilòmetres durant un parell de setmanes per a "ajudar" a la població i conèixer la seva manera de vida no és voluntariat, és negoci. La pobresa es converteix en un atractiu turístic i els nens en "una cosa amb la qual fer-se fotos". L'efecte que té és devastador", ha assegurat.

 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: