Per què la gent està criticant la imatge d'Alfred Garcia amb Rosalía?

per Redacció, el 27 de juliol de 2022 a les 08:53
Els usuaris de Twitter no acostumen a oblidar i un exemple d'això és que ha passat amb Alfred García. El cantant compartia fa poc una imatge amb Rosalía al backstage del Palau Sant Jordi de Barcelona, on va actuar aquest cap de setmana. L'artista mostrava la seva admiració per la cantant catalana...una admiració que no sempre ha deixat veure de manera tan clara.

I és que, tal com han recordat diversos usuaris de Twitter, el 2019 l'exconcursant d'OT posava en dubte les decisions que estava prenent Rosalía sobre la seva carrera musical.


En una entrevista Alfred assegurava: "Ha passat a fer vídeos amb directors reconeguts, produccions amb J Balvin i a treballar amb els productors de Justin Timberlake. Rosalía s'està deixant portar pel que pot fer ara. Però jo no ho faria, jo no faria una cançó amb J Balvin i venim d'estudiar en la mateixa escola, amb els mateixos professors...", deia.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: