Quants diners guanya el tiktoker amb més seguidors del món?

per Redacció, el 28 de juliol de 2022 a les 06:00
TikTok és l'aplicació que més ha crescut durant els últims anys i fins fa poc Charlie D'Amelio era la creadora de contingut de la plataforma amb més seguidors. Es calcula que el seu patrimoni ascendeix fins als 18 milions de dòlars i que la majoria d'aquests diners els ha guanyat gràcies a TikTok.

Ara, però, l'usuari amb més seguidors és Khaby Lame, un tiktoker que va començar a fer vídeos després d'haver estat acomiadat d'una fàbrica italiana on feia jornades laborals molt llargues i on preveia un futur una mica difícil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khaby Lame (@khaby00)


Els seus vídeos incorporen trucs amb molt enginy i han aconseguit enganxar a milions de persones. Ell mateix ha explicat que els seus vídeos no són complicats i que creu que aquest és el secret del seu èxit. A TikTok actualment compta amb 130 milions de seguidors i a Instagram en té 78 milions.


Segons CA Knowledge, una web especialitzada a calcular el patrimoni d'estrelles d'Internet, s'estima que Khaby Lame ha guanyat més de 13 milions d'euros des que va començar a fer vídeos. TikTok paga aproximadament 7 euros per cada milió de reproduccions, però també ha guanyat diners gràcies a la publicitat i els patrocinis que ha fet amb marques com Hugo Boss.

A més, per cada publicació a Instagram pot cobrar uns 20.000 dòlars i de TikTok cobra mensualment uns 7000 euros. Així doncs, es calcula que entre els dos comptes aconsegueix uns 200.000 dòlars mensuals.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: