Per què ha detingut aquest actor d'Stranger Things?

per Redacció, el 28 de juliol de 2022 a les 11:03
Joseph Quinn va viure un dels moments més tensos de la seva vida quan va arribar als Estats Units per participar en el programa de televisió de Jimmy Fallon.

L'actor, que interpreta Eddie Munson a la quarta temporada de Stranger Things, va ser detingut a l'aeroport a causa d'un problema en un dels controls d'immigració, tal com ell mateix ha explicat a The Tonight Show, programa al qual gairebé no arriba a temps a causa del succeït.


"Em van portar a una masmorra, per dir-ho així, i em van tenir esperant allà fins que em van du a un escriptori on algú em va preguntar: 'Què ve a fer vostè als Estats Units, senyor?'. Jo li vaig respondre que era aquí perquè m'entrevistés Jimmy Fallon, però el funcionari d'immigració no em creia", comença relatant Joseph Quinn. "Després un altre funcionari em va mirar i de cop va dir: 'Deixa en pau a l'Eddie!'. Llavors, explica, totes les persones que hi havia a la sala el van reconèixer i li van començar a fer preguntes sobre Stranger Things.


Una vegada aclarits els dubtes respecte a la seva identitat, els agents van deixar en llibertat l'actor, que finalment va poder anar al programa de Jimmy Fallon.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: