Les Kardashian i altres influencers critiquen Instagram i un dels responsables de l'app els respon així

per Redacció, el 29 de juliol de 2022 a les 06:00
Instagram va néixer l'any 2010 i des d'aleshores ha anat evolucionant i canviant. Al principi era una plataforma exclusiva per compartir fotos amb els amics, però de mica en mica va anar incorporant funcions com els missatges directes, els stories i els reels.

Tot i haver patit tants canvis, Instagram sempre havia mantingut la seva essència. Ara, però, cada vegada s'assembla més a TikTok i als seus usuaris no els fa gens de gràcia. L'influencer @illuminati ha estat la primera a pronunciar-se a través d'un post que deia "Make Instagram Instagram again. Stop trying to be TikTok I just want to see cute pictures of my friends again. Sincerely, everyone" (Feu d'Instagram, Instagram una altra vegada. Deixin de mirar d'assemblar-se a TikTok, només vull veure boniques fotos dels meus amics. Atentament, tothom).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ▵✖️tati (@illumitati)


El post s'ha fet viral i la usuària ha organitzat una firma a Change.org per evitar els canvis de l'aplicació i demanar que el feed es torni a ordenar cronològicament. Kylie Jenner i Kim Kardashian també s'han sumat a la causa i han compartit el post amb tots els seus seguidors. Actualment, la publicació compta amb més de 2 milions de likes.


Arran de la viralitat de la imatge, Adam Mossie, el head d'Instagram, ha compartit tots els canvis que experimentarà la plataforma en els mesos vinents. Ha explicat que de moment estan en període de prova i que, en cas que funcioni, la resta d'usuaris podran gaudir d'aquestes funcions. Així doncs, d'aquí a poc temps pot ser que ens trobem amb fotografies més grans al feed, molta creació de vídeos i l'aparició de contingut de persones que no seguim.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Mosseri (@mosseri)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: