Una actriu d'Skins compara la sèrie amb Euphoria i revela moments traumàtics del rodatge

per Redacció, el 29 de juliol de 2022 a les 09:12
Des que es va estrenar Euphoria que les comparacions amb Skins han estat constants. I és que totes dues sèries se centren en l'adolescència i tracten temes com la depressió, l'addicció a les drogues i el descobriment sexual, entre altres.
 

Tot i les similituds, Kaya Scodelario, una de les actrius d'Skins, té clar que la sèrie que va protagonitzar era més "dura" que Euphoria. En un TikTok que s'ha fet viral, l'artista es grava mirant la producció de Zendaya i escriu: "Veient Euphoria per primera vegada i pensant que això és molt boig per a persones de 17 anys....després però recordant que jo ho feia quan només en tenia 14".
 
@kayascodelario

Will always be greatful. But yeah safeguarding really wasnt a thing back then…

♬ original sound - Kaya Scodelario

 

De fet, una de les grans diferències entre les dues ficcions és l'edat dels actors i les actrius. Mentre que a Euphoria la gran majoria tenen 18 anys o més, a Skins molts dels protagonistes eren menors d'edat quan es va rodar la sèrie. Això, segons explica Kaya Scodelario, els va provocar certs "traumes", ja que eren "massa petits" per depèn de quines coses.
 


D'altra banda, també cal tenir en compte que Skins es va rodar ja fa més de 10 anys, època en la qual "no hi havia tanta protecció" i on el masclisme encara era més present.

Laya Lewis, una altra actriu d'Skins, revela fa un temps que havia sentit comentaris sexistes i sobre el seu cos per part de responsables de la producció. I no només això, també va assenyalar que van demanar a les actrius "saltar-se" alguns àpats per a baixar de pes i que les van obligar a posar a totes en biquini per a "avaluar-les" abans de gravar.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: