Núria López, finalista d'«Eufòria», fitxa per «El Rey León»

per Pau Masó, el 29 de juliol de 2022 a les 15:46
La carrera musical de Núria López no s'acaba amb Eufòria, sinó que tot just hi comença. Poc més d'un mes després de ser finalista del programa de TV3, ha anunciat que comença una nova aventura a Madrid: serà una de les artistes del musical El Rey León que es pot veure al teatre Lope de Vega.

Segons ha explicat Núria López en una entrevista a NacióDigital, que es publicarà aquest cap de setmana, l'oportunitat de formar part del musical va aparèixer just començar Eufòria. La cantant de Santa Pau (la Garrotxa) va haver de congelar l'inici de la nova aventura fins acabar el programa televisiu. De fet, López ja s'ha estrenat en el musical, va ser la mateixa setmana que va actuar amb Eufòria al Palau Sant Jordi.


"Un dels meus somnis a la meva vida era fer El Rey León. M'encanta la seva música i és un musical molt bonic que emociona. La pel·lícula El Rey León era la meva preferida quan era petita", ha detallat López a NacióDigital. Al musical, López farà de cover del personatge de la Nala.

Ara la cantant estarà un any sencer vivint i actuant a Madrid en una nova aventura en la seva carrera artística, una carrera que es va catapultar amb la participació a Eufòria i que ara se solidifica amb la nova experiència a la capital espanyola.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: