Logotip de Adolescents.cat

Willyrex i la influencer Cristina Urbi s'han casat: així ha estat el seu gran dia

per Redacció, el 2 d'agost de 2022 a les 06:00
El passat dissabte 30 de juliol es va celebrar el casament de Cristina Urbi i Guillermo Díaz (Willyrex), un dels creadors de contingut més reconeguts del panorama espanyol. La parella es va comprometre l'any 2019, però a causa de la pandèmia de la Covid-19 no van poder celebrar el gran dia fins 3 anys després. Aquesta llarga espera ha provocat que tant ells com els convidats gaudissin encara més del moment.
 

Després de 7 anys de relació, la parella ha volgut fer oficial el seu compromís amb unes aliances dissenyades per la Joyería Rabat i la núvia, Cristina Urbi, ha lluit un preciós vestit dissenyat per Rosa Clará. A més, la seva filla María ha pres protagonisme en aquest dia, ja que per fi comença a donar les seves primeres passes.

Sembla que la influencer va celebrar el comiat de soltera a Eivissa amb les seves amigues. Entre les convidades es trobaven influencers com Paula Gonu o Carlota Bertran. Willyrex, en canvi, va confessar als seus seguidors a través del seu canal de Twitch que no va fer cap comiat de solter "En menys d'una setmana em caso, ja ho tinc tot llest. No hi ha hagut comiat de solter. Tinc el vestit des de fa força mesos, vaig anar a què m'ho ajustessin de nou i en uns dies he d'anar a recollir-lo. No he pogut planejar el que volia i m'he aclaparat".

 

Algunes influencers que van acudir al casament com María Monfort o Paula Gonu han compartit imatges molt maques del gran dia. També van assistir al casament amics seus com Pol Espargaró, pilot de MotoGP, i la seva dona Carlota.
 

La parella encara no ha donat cap noticia sobre on celebraran la seva lluna de mel, però sí que han revelat que serà d'aquí uns mesos. Després del comiat de soltera, Cristina confessava que se sent molt feliç amb la seva relació i que considera que ha tingut molta sort perquè "viure amb tu és molt fàcil", li deia a la seva parella.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: