Per què les noies prefereixen els nois alts?

per Redacció, el 4 d'agost de 2022 a les 06:00
No és casualitat que gairebé totes les parelles heterosexuals es caracteritzin perquè l'home és més alt que la dona. Alguna vegada t'has preguntat quin és el motiu pel qual les noies troben un noi alt més atractiu que un baixet?

Un estudi publicat l'any 2015 a Journal of Comparative Human Biology va demostrar que les dones prenen la decisió d'estar amb un home alt de manera conscient i condicionada, tant socialment com culturalment. Així doncs, si no fos per aquest factor, probablement es veurien moltes més parelles heterosexuals on la dona és la més alta de la relació.


Un dels principals motius d'aquest fet és la construcció social de què l'home ha de protegir a la dona i, per tant, ha de ser més alt. Una idea bastant passada de moda. Però això no és tot, sinó que un estudi de la Universitat de Murcia i Jaén va demostrar que les persones amb estudis superiors solen ser 3 cm més altes que les que no en tenen. Doncs, es podria associar l'alçada a un nivell socioeconòmic.

Sigui quin sigui el motiu, els nois alts solen triomfar per sobre els baixets, però això no significa que siguin més atractius. A més, l'alçada no influeix en si una relació va bé o malament. Per tant, és una construcció arbitrària que respon a un fenomen evolutiu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: