Celles descolorides, la tendència que adores o detestes

per Redacció, el 4 d'agost de 2022 a les 06:00
Tot i que ja fa bastants anys que les famoses es decoloren les celles per ocasions especials com la MET Gala, desfilades de moda, estrenes... Ara s'ha tornat tendència.

Cada vegada són més les persones que es decoloren les celles i per aquesta raó, hi ha algú que ha creat un filtre de Tik Tok que et permet veure com et quedarien les celles descolorides abans de fer-ho, d'aquesta manera pots veure si et convenç o no.

Tot i això, no és segur que les teves celles quedin d'aquest color, ja que si tens les celles molt fosques pot ser més difícil d'obtenir el color que desitges, és per aquesta raó, que hi haurà persones que a part de decolorar-les, necessitaran també tenyir-les del to que volen obtenir.

Aquesta és una tendència que ha agradat molt, però també hi ha persones a qui no els hi ha agradat gens, ja sigui perquè els hi fa el front més gran o perquè sembla que es quedin sense celles, entre altres motius.

Algunes de les famoses que hem vist que portaven aquest look són:


 


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: