Logotip de Adolescents.cat

És cert que les dones lliguen més que els homes? Això diu un estudi

per Redacció, el 15 d'agost de 2022 a les 06:00
Un estudi dut a terme per investigadors belgues basat en dades de Tinder va concloure que els homes troben atractives al 60% de les dones mentre que elles només troben atractius al 4,5% dels homes.

La investigació es va basar en més de 3.600 perfils de Tinder i va demostrar que les dones són molt més selectives que els homes. Un dels motius és perquè "per a les dones el sexe és una activitat més arriscada (tant en l'àmbit físic com en termes d'embaràs)" i això fa que vagin més amb compte a l'hora de triar parella sexual. A més, alguns psicòlegs asseguren que les dones solen buscar a homes amb un mateix nivell d'estudis que elles.


Una altra raó per la qual les dones s'ho pensen més a l'hora de donar un like o superlike, és perquè saben que probablement resultarà en un "match". Així doncs, busquen a la persona que més s'adapti a elles i eviten "perdre el temps". En tot cas, però, Tinder no és el món real i no sabem si això es pot extrapolar a la vida real.

Sigui com sigui, està clar que hi ha una clara diferencia entre com lliguen les dones i com ho fan els homes. Tot i això, no queda clar si es tracta d'un tema d'atracció o, més aviat, de requisits.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: