Aquesta és la música que has d'escoltar si et vols concentrar mentre estudies

per Redacció, el 4 d'agost de 2022 a les 06:00
Segur que alguna vegada has sentit a dir que estudiar amb música va bé per concretar-se, però quin tipus de música és la ideal? Segons un estudi fet per científics de la Universitat de Stanford, la millor música per estudiar és la barroca.

Per difícil que sigui de creure, la música del segle XVIII és ideal per concentrar-se i memoritzar conceptes. Les composicions de Mozart, doncs, són perfectes per aquells moments on necessites que res et distregui. Sembla que "les tècniques musicals utilitzades pels compositors de fa 200 anys ajuden el cervell a organitzar la informació entrant".

Els investigadors també recomanen la música “new age i chill out”, dos estils “uniformes, tranquils i que t'ajuden a concentrar-te en l'activitat que estàs fent”. A més, és més probable que t’agradi que no pas la música de l’època de Mozart. 

Així doncs, oblida’t dels sons forts quan hagis d’estudiar i deixa de banda la música de la ràdio. Si de veritat vols afavorir el teu aprenentatge, prova amb les melodies recomanades pels experts.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: