Logotip de Adolescents.cat

Aquest nou reggaeton en català és un crit a l'empoderament i l'autoestima

per Redacció, el 5 d'agost de 2022 a les 06:00

El grup d'Olesa de Montserrat Lal'Ba i les valencianes Maluks, dues de les formacions més emergents del moment, publiquen un nou single conjunt "Comença el ball" el qual sortirà a la llum aquest divendres 5 d'agost a la mitjanit.


"Comença el ball" és un crit a l'apoderament i l'autoestima. Parla sobre el fet de perdre la por a ser un mateix i deixar enrere allò que a diari posa obstacles a la superació personal.

Aquest és el quart single que publica Lal'Ba aquest 2022. El seu peculiar estil on s'hi fusiona pop, música urbana i lletres costumistes i amb sentiment està captivant a premsa i a públic. En tan sols dos mesos les seves noves cançons ja superen les 150.000 reproduccions i han guanyat 15.000 oients a Spotify.


A més a més, Lal'Ba està d'enhorabona, ja que "Quan arribi Lal'Ba" ha estat escollida cançó de l'estiu de la revista Enderrock.

Essent un grup desconegut Lal'Ba han aconseguit que Adrià Salas, líder de La Pegatina, Ariox, una de les cantautores de nova generació més elogiades i, ara, les valencianes Maluks col·laborin amb ells. Com s'ho fan?

A continuació podeu escolar la cançó:



Si us ha agradat i us agradaria veure'ls actuar no us perdeu les seves pròximes actuacions:

13 agost. Polvorí Rock. Cardedeu
27 agost. Festes de Sants. Barcelona
08 setembre. Festes del Tura. Olot
16 setembre. Ulises Fest. Premià de Dalt
17 setembre. Plaça Major. Mercat Música Viva de Vic


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: