El missatge body positive que ha llançat Selena Gomez a través de Tik Tok

per Redacció, el 10 d'agost de 2022 a les 06:00

Cada vegada tenim a la nostra disposició més filtres que alteren la nostra aparença física i ens fan idealitzar cossos que no són reals. És per això que cada dia són més les celebritats que intenten mostrar-se tan naturals com sigui possible per enviar un missatge body positive, a través de publicacions on es mostren sense maquillatge, amb estries i cel·lulitis, ensenyant els mixelins...


L'última en fer-ho ha estat Selena Gomez, la qual també ha donat molta visibilitat a la importància que té en el nostre dia a dia la salut mental. Selena ha publicat un vídeo a Tik Tok en el que posa amb un banyador per fer-se unes fotos, en l'àudio podem sentir que li diuen "Posa la panxa cap a dins" al que respon "No ficaré una m**** cap a dins. Les panxes reals estan de tornada, d'acord?"

Aquest TikTok ha estat molt aplaudit pels usuaris de la plataforma. Us el deixem a continuació per si no l'heu pogut veure:

 
@selenagomez

Vaca self

♬ original sound - unwinewithtashak


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: