Senyals que ens podrien indicar que Khloe Kardashian ja ha tingut el 2 fill

per Redacció, el 11 d'agost de 2022 a les 06:00
El 13 de juliol va sortir a la llum que Khloe Kardashian estava esperant un segon bebè amb Tristan Thompson a través d'un ventre subrogat. Aquest bebè va ser concebut el mes de novembre, quan encara no havia sortit a la llum la segona infidelitat de Tristan i que aquest seria pare una altra vegada, amb una altra persona. Segons les dates, s'espera l'arribada d'aquest nen/a durant el mes d'agost i ja circula el rumor que el bebè ja hauria nascut. A continuació us expliquem algunes de les pistes que ens donarien a entre veure que ja ha nascut:

Khloe Kardashian va publicar un post a Instagram d'un vídeo on es podien veure dos vaixells que navegaven cap a la posta de sol i la descripció que acompanyava aquest post deia: "Baby Sing", podent ser una al·lusió al nou integrant de la família.


 


Un altre senyal han estat els stories que va publicar el passat 28 de juliol, en el que es podien veure els productes de la seva germana de la marca Kylie Baby, productes que estan a la venda des de setembre de 2021, raó per la qual no quadraria que fes publicitat ara i que necessites utilitzar aquests productes.


Una altra pista seria una història d'Instagram que va publicar Tristan amb True, en el mateix trampolí que la Koko. Hauria estat un viatge ràpid, potser per conèixer al bebè, ja que poc abans se l'havia vist a Míkonos amb una noia agafats de la mà.

Finalment, aquesta setmana, el representant de Khloe Kardashian hauria confirmat a la revista People que el bebè ja està aquí, però que encara no tenen el nom escollit. Tot i això, ni Tristan Tompson ni Khloe Kardashian han confirmat res a través de les xarxes socials o de la premsa. 

Vosaltres que creieu? Les dates quadren així que podria ser veritat


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: