5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 13 d'agost de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Neil Armstrong i les persones del seu equip van haver de deixar les seves botes a la lluna. Tot i que hi ha persones que creuen que va ser perquè estaven contaminades, en realitat va ser per un motiu de pes.

L'arbre viu més vell del món té 4.847 anys i es diu Matusalén. Es troba al Bosc Nacional Inyo, al centre de Califòrnia, Estats Units. És un exemplar de Pinus longaeva.

El 50% de l'ADN d'un humà és idèntic al d'un plàtan. Això és degut al fet que hi ha gens que són funcionals tant en animals com en plantes.

La "i" del principi dels productes d'Apple (iPhone, iPad, iPod...) fa referència a Internet. La decisió d'utilitzar-la en el nom dels productes va sorgir amb l'ordinador iMac de l'any 1998 que va representar l'inici de l'Apple modern.

Anna de Frozen és la primera princesa de Disney que canta a duo amb un vilà, el príncep Hans. Això passa quan ella encara no sap les veritables intencions del príncep i cau en l'error d'acceptar ser la seva dona.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: