Aquesta parella de famosos ha decidit posar fi a la seva relació

per Redacció, el 9 d'agost de 2022 a les 06:00
Kim Kardashian i Pete Davidson van confirmar la seva relació el passat octubre del 2021. La parella ha estat molt unida aquests 9 mesos, però finalment han decidit donar per acabat el seu vincle sentimental i mantenir una relació d'amistat.

Tot i això, persones molt properes a la parella asseguren que s'estimen i es respecten molt, però que la distancia i els seus exigents horaris han dificultat la seva relació. De fet, aquest estiu Pete Davidson ha estat a Austràlia treballant en una pel·lícula i Kim ha estat a Los Ángeles, cuidant els seus quatre fills.


El seu amor va sorgir quan Kim va acudir al programa Saturday Night Live a principis d'octubre del 2021. En aquell moment Pete treballava com a comediant i van haver d'interpretar junts una escena on la princesa Jasmine i Aladdin es feien un petó en una catifa màgica. Va ser en aquell sketch on va néixer la màgia entre els dos.

El seu començament, però, tampoc va ser fàcil, ja que Kim encara estava processant el seu divorci amb Kanye West, qui va posar molts obstacles al seu amor. No obstant això, tots dos van lluitar per tirar endavant el seu amor. Ara, però, han descobert que es troben en moments molt diferents de la vida i no veuen clar el futur de la seva relació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: