Així ha reaccionat Kanye West a la ruptura de Kim Kardashian

per Redacció, el 10 d'agost de 2022 a les 06:00

Des que Kanye West i Kim Kardashian es van divorciar, hem pogut veure molts comentaris i accions provinents de Kanye que ens deixaven clar que és un ex tòxic. Aquest comportament tòxic va augmentar quan Kim Kardashian va començar una relació sentimental amb Pete Davidson, des d'aquell moment, Kanye va començar a atacar a Davidson arribant fins i tot a escriure cançons en les quals parlava de la seva mort i que acabaria tornant amb la Kim, fos com fos.


Com us vam comentar ahir, la relació entre Kim Kardashian i Pete Davidson s'ha acabat després de 9 mesos molt intensos. I ha sigut després d'aquesta notícia que Ye ha tornat a aparèixer després d'uns mesos de calma per tornar a atacar a Pete Davidson. Aquesta vegada ho ha fet a través d'un post d'Instagram en el que es pot veure una portada del New York Times amb una notícia que diu: "Skate Davidson ha mort als 28 anys" (Skate és com Kanye s'ha referit a Pete Davidson de forma despectiva des d'un inici).

Posteriorment, aquest post ha estat eliminat. De totes maneres us deixem una captura del post a continuació:

 


Què en penseu de tot això?



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: