Nickelodeon va oferir 300 mil dòlars a una actriu per silenciar-la

per Redacció, el 9 d'agost de 2022 a les 06:00

Jennette McCurdy més coneguda per interpretar el paper de Sam a la sèrie "iCarly" de Nickelodeon i més endavant "Sam & Cat", publicarà pròximament un llibre en el qual explica les seves memòries.


Des que es va acabar la sèrie Sam & Cat, Jennette es va allunyar de la fama i dels sets de rodatge. Anys més tard va sortir a la llum que durant la seva adolescència havia patit una complicada relació amb la seva mare, anorèxia i bulímia. Amb aquest llibre, però, surt a la llum que Nickelodeon li va oferir 300 mil dòlars a canvi que ella es callés els abusos que havia patit durant anys en aquella cadena televisiva.

Vanity Fair ha tret un petit extracte d'aquest llibre i se'ns donen a conèixer més detalls d'aquest abús. L'actriu parla d'un abusor, el qual anomena "el creador", una persona de gran poder a Nickelodeon. Segons explica, "el Creador" l'obligava a consumir alcohol i li feia massatge a les espatlles. Ella diu: "Les meves espatlles tenen molts nusos, però no vull que sigui ell qui me'ls elimini. Vull dir-li que pari, però tinc por d'ofendre'l".


Molta gent creu que es podria tractar de Dan Schneider, productor i creador de 'Zoey 101', 'Victorius' o 'Sam & Cat', ja que ja se l'ha acusat d'altres casos d'abús.

Quan McCurdy va acabar de rodar Sam & Cat el 2014, Nickelodeon li va oferir una quantitat de 300 mil dòlars per tal que no expliques la seva experiència amb "el creador". Els seus agents li van recomanar que acceptes aquells diners, ja que eren "diners gratis", però ella s'hi va negar.

Segurament aquesta va ser una de les raons per les quals va renunciar a sortir al spin-off d'iCarly de 2021.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: