Mor aquesta famosa actriu

per Redacció, el 9 d'agost de 2022 a les 09:43

Ahir va morir Olivia Newton-John, coneguda pel seu paper de Sandy a "Grease", als 73 anys. Ja feia 30 anys que estava lluitant contra el càncer de mama i va crear una fundació anomenada "Fundació Olivia Newton-John" en la que tots els fons van destinats a la investigació per una cura del càncer.


No era el primer càncer que patia. Aquest últim va ser anunciat l'any 2018 i deia que s'estava tractant un càncer a la base de la columna, però ja n'havia patit dos més: Càncer de mama a principis dels anys 90 i un altre el 2017.

A més de ser actriu, Newton-John també era cantant, ella va cantar 3 dels majors èxits de la pel·lícula Greece: "You're The One That I Want" i "Summer Nights" juntament amb Travolta, i una balada en solitari, "Hopeless Devoted To You". Després d'això les seves cançons van saltar a la fama i des d'aquell moment va anar traient més discos. "Physical" una de les cançons més conegudes i a la vegada més vanejades de l'època, ja que la lletra de la cançó era molt pujada de tot, va complir 40 anys del seu llançament fa poc.


Un dels comiats més emotius ha estat el John Travolta, el coprotagonista de la pel·lícula "Grease", el qual ha penjat un post a Instagram d'una foto d'ella acompanyada del següent text: "La meva estimada Olivia, vas fer les nostres vides molt millors. El teu impacte va ser increïble. T'estimo molt. Ens veurem per la carretera i estarem tots junts de nou. Teu des del primer moment et vaig veure i per sempre! El teu Danny, el teu John!"
 


La família ha anunciat aquesta pèrdua a través d'Instagram i ha demanat que enlloc d'enviar flors, es faci una donació a la seva fundació:
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: