Camila Cabello té nova parella

per Redacció, el 14 d'agost de 2022 a les 06:00
Camila Cabello i Shawn Mendes van acabar la seva relació el novembre de 2021, una notícia que va sorprendre a tots els seus seguidors i una ruptura que va ser molt difícil per ells dos. Ara Camila ja té una nova parella amb qui se l'ha vist passejant per Los Angeles.

El nòvio seria Austin Kevitch, CEO i cofundador d'una app de cites molt exclusiva que es diu "Lox Club". Els usuaris d'aquesta app han de viure a Nova York, Los Angeles o Miami a més han de tenir un elevat poder adquisitiu i gustos de molt alt estàndard. Sobretot s'enfoca a persones jueves, però també està obert a altres persones.

 


Però, com es van conèixer? Es creu que els va presentar un amic en comú, el qual seria Nicholas Galitzine, actor de la pel·lícula "Ventafocs", la qual va protagonitzar Camila Cabello.


La relació no ha estat confirmada per cap de les dues parts, però us deixem les imatges fetes pels paparazzis perquè pugueu jutjar vosaltres mateixos.
 

Creieu que Shawn Mendes treurà una cançó sobre el mal que fa veure a la teva ex refer la seva vida amb una altra persona?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: