Surten a la llum les festes sexuals que organitzava Amber Heard

per Redacció, el 16 d'agost de 2022 a les 06:00
Aquest any Amber Heard està donant molt de què parlar i no són precisament coses bones, ara han sortit a la llum unes festes sexuals que organitzava ella mateixa, però com s'ha descobert?

Jessica Reed Kraus (House Inhabit), escriptora i influencer, va estar investigant a fons a Jhonny Depp i Amber Heard durant el judici, contactant amb examics d'ells i arribant fins i tot a parlar amb Depp.


Els examics de l'actriu li han explicat el que passava a les festes i quin era el tipus de persones que hi assistien. Pel que es veu les festes es van començar a organitzar a partir de 2011 quan va conèixer a Elon Musk, CEO de Tesla i una de les persones més riques en l'actualitat.

Jessica Reed assegura que les festes sexuals van ser la primera revelació que li va arribar múltiples vegades quan va començar a investigar el passat d'Amber. En aquestes festes hi havia grans quantitats d'alcohol, droga i relacions sexuals. "Moltes noies joves refregant-se les unes amb les altres en vestits de cuir, estil satànic, dalt l'escenari. L'Amber estava asseguda en una cadira tipus tron al centre amb les cames obertes com una estrella de pornografia en exhibició. Realitzant actes sexuals en una habitació plena d'homes".


Es diu que els homes que assistien a aquestes festes eren "deus" tecnològics, capitalistes, fundadors, alts executius, empresaris prometedors...

I quin era el paper d'Amber Heard? Ella s'encarregava de portar les dones joves que serien les encarregades de donar espectacle, ja que pel que es veu tenia una habilitat per atraure actrius joves en apurs.

Després que House Inhabit hagi publicat això li han intentat eliminar el compte, per aquesta raó ella diu: "Si el meu compte cau una altra vegada, diria que la per mi és vàlida. I així ho deixaré".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: