Nous canvis a Whatsapp | Pexels
tecnologia

Quatre canvis (molt importants) que arribaran aviat a Whatsapp

Les novetats, avançades per Mark Zuckerberg, van encaminades a millorar la privacitat dels usuaris

Nous canvis a Whatsapp | Pexels
per Albert Vilanova, el 10 d'agost de 2022 a les 06:00

L'aplicació de xat més utilitzada vol continuar regnant. Whatsapp incorporarà nous canvis a l'aplicació, centrats un cop més en incrementar la privacitat dels usuaris. I, de nou, els canvis portaran Whatsapp a assemblar-se una mica més a Telegram.


En total, hi haurà quatre canvis, dels quals tres han estat anunciats per Mark Zuckerberg en un missatge a Facebook. En primer lloc, durant les properes setmanes es podrà amagar que s'està en línia. Fins ara, es podia ocultar l'hora de l'última connexió, però a tothom li apareixia quan s'estava movent per dins de l'aplicació.

Les altres dues modificacions avançades pel creador de Facebook són la possibilitat de sortir de grups sense deixar rastre -fins ara apareixia un missatge quan algú se n'anava- i tampoc es podran fer captures de pantalla dels missatges temporals. "Seguirem creant noves maneres de protegir els vostres missatges i mantenir-los tan privats i segurs com les converses cara a cara", va afegir Zuckerberg en el comunicat.


Per últim, la quarta novetat de Whatsapp ha estat anticipada pel portal especialitzat WABetainfo i també va en la línia de la privacitat. Els usuaris podran ocultar el seu número de telèfon a la resta de membres d'un grup. Actualment, compartir grup amb desconeguts implicava per força que tothom tingués el número de la resta. Ara, doncs, deixarà de ser així.

Altres notícies que et poden interessar






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: