Ets addicte al mòbil? Aquesta tècnica t'ajudarà a desenganxar-te d'ell

per Redacció, el 21 d'agost de 2022 a les 06:00
Sabies que els colors de les aplicacions del teu mòbil no són casualitat? Han estat escollits amb la intenció d'estimular el teu cervell, atraure la teva mirada i aconseguir que no et puguis desenganxar del mòbil ni un segon.

És per això que moltes persones estan optant per posar el mòbil en blanc i negre, ja que com explica la periodista Nellie Bowles a The New York Times, l'escala de grisos contribueix a reduir l'addicció que generen els smartphones. De fet, experts del món de la psicologia confirmen aquesta teoria i, fins i tot, l'exempleat de Google i especialista en ètica de la tecnologia, Tristan Harris, assegura que els colors poden augmentar la dependència al mòbil.


A més, els colors tenen un impacte sobre les nostres emocions, guien el nostre ull i poden arribar a determinar les nostres accions. Per aquest motiu, companyies com Google o Facebook inverteixen molts diners en investigació en l'àmbit de la neurociència aplicada amb la finalitat d'entendre com respon el cervell als colors.

Per tant, si sents que passes massa hores amb el telèfon mòbil, prova de configurar-lo en blanc i negre i observa els resultats.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: