Com tornar-te a enamorar després d'una ruptura

per Redacció, el 16 d'agost de 2022 a les 06:00
Tornar-te a enamorar després d'una ruptura no és feina fàcil. En general, començar una nova relació romàntica amb algú quan encara no has superat la teva exparella, no és bona idea. Ha de passar un cert temps per sentir-te preparat/da per conèixer a una altra persona.

El primer pas és aprendre a estar bé sense parella. Pots trobar a faltar l'estil de vida que tenies quan et trobaves en una relació, però has de diferenciar aquest sentiment de la dependència emocional. Com expliquen des de La Mente es Maravillosa, algunes vegades el fet de tenir parella es converteix en una oportunitat per omplir buits, però no hauria de ser així.


Així doncs, és molt important que et sentis bé amb tu mateix/a abans de començar una relació. Cuida de tu sempre, no t'oblidis mai de les teves necessitats només pel simple fet d'estar en una relació. És imprescindible fer-ho des del principi de la relació, ja que és quan encara no tens una responsabilitat emocional molt elevada cap a la parella.

Un cop et sentis preparat/da per tornar-te a enamorar, has d'atrevir-te. Sabem que algunes ruptures poden deixar cicatrius i pors difícils de superar, però t'has d'arriscar. L'amor es construeix amb el pas del temps, el contacte i l'afecte.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: