Alguns estudis conclouen que enamorar-se d'altres persones mentre tens parella és saludable

per Redacció, el 19 d'agost de 2022 a les 06:00
Segons algunes investigacions científiques, és normal i saludable enamorar-se d'altres persones tot i estar en una relació estable. Sí, sabem que pot semblar una mica contradictori, però com explica el psicòleg cognitiu. David Ludden a Psychology Today, els investigadors d'una nova investigació van trobar que "les persones en relacions compromeses van reportar molts més enamoraments que aquelles que estaven solteres".

Però això no és tot, sinó que el més sorprenent de l'estudi és que els participants van reportar que aquests enamoraments secrets van enfortir la seva relació. Això és degut al fet que els permet reafirmar la seva relació, ja que tot i conèixer a algú que els atrau sexualment i romànticament saben que seguiran amb la seva actual parella perquè la prefereixen.


Així doncs, els investigadors van trobar que poques persones compromeses tenien intenció de perseguir aquest nou enamorament. El mateix passa amb les fantasies sexuals. Al teu cap estan molt bé, però saps que algunes d'elles no les faries mai realitat perquè no et compensa. Doncs això és igual. Simplement, jugues amb la teva imaginació per omplir la vida d'una mica més d'emoció.

Per acabar, els investigadors van observar una qüestió més polèmica i és que algunes persones amb parella han arribat a tontejar amb el seu crush, tot i no tenir intenció de què la cosa anés més enllà. Això, però, pot traspassar les línies ètiques d'algunes parelles. Si et trobes en aquesta situació, és important parlar abans amb la teva parella i saber quins són els vostres límits.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: