5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 20 d'agost de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Els productes per a la menstruació, com els tampons, les compreses o les copes menstruals, ja són gratuïts a Escòcia per a totes les persones que els demanin des d'aquest agost. És el primer país del món on es reparteixen de franc per lluitar contra la pobresa menstrual.

Rosalía va aparèixer per sorpresa en una platja de Mallorca per gravar el videoclip de Despechá. Si bé va portar actors i actrius, algunes de les persones que hi surten eren a la sorra prenent el sol i van decidir col·laborar.

Diversos estudis científics han demostrat que hi ha uns animals que són esquerrans: els cangurs. Quan han de fer alguna acció que requereix certa precisió fan servir les seves extremitats esquerres.

No se sap exactament quan pot viure una formiga reina, però de moment el rècord el té una que va viure 30 anys i que va ser criada en un laboratori.

Segons un estudi publicat el 2017, a un 5% de la població no li agrada la música. O dit d'una altra manera, no els transmet cap emoció ni els fa sentir cap mena de plaer. Aquesta afectació es coneix com a anhedonia específica musical.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: