L'horòscop de l'amor: del 17 al 23 d'agost

per Redacció, el 17 d'agost de 2022 a les 06:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 

Versió sense playbuzz:

ÀRIES (4/5)
Aquesta setmana tindràs un paper molt important per algú especial. Sentiràs molta energia positiva i hauràs d’estar al seu costat més que mai. Tancaràs un capítol però immediatament et passaran coses que poden ser l’inici d’allò que fa temps estaves esperant. Dia de la sort: 23.

TAURE (3/5)
Tot i que estaràs una mica decaigut/da aquesta setmana, t’adonaràs que hi ha una persona molt important que tens al costat i que està a totes amb tu. Segurament, sigui algú que no té l’atenció que es mereix per part teva i potser, ha arribat el moment de canviar-ho. Color: verd. 

BESSONS (2/5)
No necessites ningú a la teva vida per ser feliç, el que has de fer és recuperar la confiança en tu mateix/a. No et fixis tots els objectius a llarg termini i procura ser una mica menys exigent. Pensa que no pots exigir res a ningú quan ni tu tens clar què vols i què no. Dia de la sort: 20.

CRANC (2/5)
Hi ha una persona important que et fallarà. Sents que et demana moltes coses però tu no reps el mateix a canvi i això et fa sentir molt pressionat/da. Intimaràs amb algú que et farà sentir molt especial. Vés amb compte: tindràs les emocions alterades i per això trobaràs a faltar algú.  

LLEÓ (3/5)
Tens problemes per gestionar les emocions i hi ha moltes coses que vols dir i que te les guardes... Això et passarà factura aquesta setmana i estaràs una mica decaigut/da. Tindràs els sentiments desbordats així que pren-t’ho amb molta calma i conta fins a 10.  Dia de la sort: 11.

VERGE (3/5)
Ets així i no traeixes a ningú per actuar d’acord als teus principis. Els moments que vas viure amb algú important t’envairan per recordar-te el fantàstic que era però no deixis que això afecti les teves relacions. Consell: si compares, t’adonaràs de coses que no t’agradaran.

BALANÇA (3/5)
Has de reflexionar. Has de pensar molt què vols i prendre una decisió important sobre algú especial. Ets una persona forta i per això, sabràs si toca trencar i començar de zero. Atenció! Et donaran una notícia molt positiva que t’omplirà d’energia.

ESCORPÍ (3/5)
Aquesta setmana el que has de prioritzar per sobre de tot és: fer vida social. Passa-t’ho bé, fes molts plans amb els teus amics i amigues i passa de mal rotllos. Tornarà algú especial del passat però vigila no repetir errors del passat. Dia de la sort: 19.

SAGITARI (3/5)
Actua pensant en tu! Hi ha algú molt especial al teu voltant, potser sou parella o potser és algú que t’agrada. Deixa’t seduir i deixa’t cuidar. Que aquesta vegada siguin els altres els qui facin el pas per demostrar-te que et volen a la seva vida i tu qui tria si ho vols o no. Dia de la sort: 19. 

CAPRICORN (2/5)
Ha arribat el moment de trencar relacions perquè no podies seguir en aquesta situació i tot serà positiu. Ets molt honest/a i hauràs de vigilar com dius les coses. Algú amb qui connectes, et donarà una bona notícia i la vostra relació es farà més forta. Connectaràs molt amb: Escorpí. 

AQUARI (2/5)
Per culpa de la lluna, t’adonaràs que hi ha coses que no tens tan tancades com et creies. T’espera una setmana molt moguda pel que fa als sentiments i tindràs molts alts i baixos que et desestabilitzaran. Consell: pren-t’ho amb calma i fes coses que et relaxin per desconnectar.   

PEIXOS (4/5)
Estàs a punt de viure un moment molt important relacionat amb algú molt especial per tu. Has de vigilar amb l’estrès i els nervis i no deixar que  les emocions et desbordin. Consell: viu el present i de moment no et facis més il·lusions del compte. Tot arribarà, però al seu temps. 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: