Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 21 i 22 d'agost

per Redacció, el 20 d'agost de 2022 a les 06:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz



ÀRIES
T'espera un bon cap de setmana, especialment perquè hi ha una persona que et farà molt feliç. No amaguis els teus sentiments. Intenta buscar alguna estona per estar sol i pensar. Les idees que necessites per a un projecte, apareixeran. Moment de sort: diumenge a la tarda.

TAURE
És un bon cap de setmana per reprendre la relació amb alguns dels teus amics, és important que ho facis, necessites esborrar les coses negatives i centrar-te en les positives que són moltes. Tens bona sort amb les relacions personals en general. Moment de sort: dissabte a la tarda.

BESSONS
Aquest cap de setmana estaràs molt tossut/da i voldràs fer-ho tot a la teva manera. És necessari que escoltis l'opinió de la gent que t'estima. Bones vibracions amb Peixos i Aquari. Aprofita aquests dos dies per dedicar-te temps a tu mateix, et fa falta. Moment de sort: tot el diumenge.

CRANC
Sembla que aquests dies estàs amoïnat per una cosa que no té gaire solució, només el temps posarà les coses al seu lloc. Intenta estar més amb els amics, tens sort amb la gent que tens al voltant. Bones vibracions amb Verge i Capricorn. Moment de sort: dissabte a la nit.

LLEÓ
Aquests dies hauràs de mossegar-te la llengua per no explicar un secret que t’han dit, vigila! Tens molt bona sort amb la família, t'hi acostaràs molt i sentiràs el seu suport. La frase d'una sèrie o peli t'omplirà d'optimisme per a la nova setmana que està a punt de començar. Ànims! Moment de sort: dissabte a la tarda.

VERGE
Aquest cap de setmana has d’intentar no enfadar-te tant per les coses, t’estàs perjudicant a tu mateix i no val la pena estar així. Si ets més flexible, la teva relació amb els altres millorarà. Canvia d'actitud. Els estudis et donaran satisfaccions, però no descuidis altres aspectes. Moment de sort: diumenge a la tarda.

BALANÇA
Et trobes molt bé d'ànim i tindràs una bona època en les relacions amb els altres. Entre les teves amistats hi ha una persona que intenta apropar-se més a tu, però no sap com fer-ho. Estigues atent als senyals! Tens bona sort amb els estudis i la feina. Moment de sort: dissabte a la tarda.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana els Escorpí necessiteu trobar temps per vosaltres, per desconnectar de tot i de tothom. Què és el que realment vols? No t'atabalis per tota la feina que tens. Aquests dies se't poden fer una mica difícils, però la pressió s'acaba aviat. Moment de sort: tot el cap de setmana.

SAGITARI
Els Sagitari sou persones molt somiadores però a vegades cal que toqueu de peus a terra, aquest cap de setmana ho necessitareu. Tens molta energia, però dosifica-la bé perquè puguis abastar-ho tot. Els teus plans per ser autosuficient econòmicament es poden retardar temporalment, però tot té solució. Moment de sort: diumenge al migdia.


CAPRICORN
Aquest cap de setmana es posarà a prova una amistat que tens i et servirà per saber si pots confiar en aquesta persona o no. Tens sort amb l’amor! Accepta totes les invitacions que rebis, t'ho passaràs molt bé. Avui tindràs ganes de començar coses noves, amb una mica d'esforç ho aconseguiràs. Moment de sort: dissabte a la tarda.

AQUARI
Aquest cap de setmana et sentiràs més unit a la teva família, si hi havia petits malentesos, es solucionaran. Els Aquari esteu especialment inspirats, creatius i sensibles... i això ho notarà una persona molt important per tu... Bones vibracions amb Cranc i Sagitari. Busca una estona per estar sol i respirar... Moment de sort: tot el diumenge.

PEIXOS
No tinguis por de prendre decisions extremes, és el moment de no fer ni un pas enrere, els astres estan al teu costat. Busca suport en la teva família, que només vol el millor per a tu. Bones energies amb els signes de foc, LLeó i Sagitari. Moment de sort: diumenge al matí.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: