Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la nova teoria de la pel·lícula Titanic

per Redacció, el 21 d'agost de 2022 a les 06:00

Titanic és una de les pel·lícules més vistes i d'on han sortit moltes teories respecte a la història d'amor que es desenvolupa al llarg de la pel·lícula. L'escena que ha generat més teories és la de la taula, en la que els espectadors han buscat les diferents formes que hi hauria hagut per tal de salvar al Jack, però la majoria d'elles han estat tombades.


Un usuari de TikTok ha viralitzat una nova teoria, la qual diu que Jack seria en realitat un viatger del temps i que això hauria provocat l'enfonsament del Titanic. Aquesta hipòtesi diu que Jack va ser enviat per salva a la Rosa quan ella intenta tirar-se al mar, però en fer-ho canvia el transcurs de la història i provoca el final que tots coneixem.

Però en què es basa aquesta teoria? En diverses ocasions Jack parla de lloc els quals encara no existien quan el vaixell es va enfonsar. Uns exemples en serien:


- El llac Wisotta, lloc on el personatge explica que li agradava anar de pesca, és un llac artificial creat   l'any 1917 i l'enfonsament del Titanic succeïx l'any 1912.

- Muntanya Russa de Santa Monica, el Jack li promet a la Rose que la portarà, però això no seria possible, ja que aquesta muntanya russa no existiria fins 4 anys més tard.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: