Aquest és el preu que tenen els petons d'un famós actor

per Redacció, el 21 d'agost de 2022 a les 06:00

El 14 d'agost es va celebrar a Marbella la Gal·la Starlite, aquesta gal·la té com a finalitat recaptar fons amb fins solidaris. Una de les maneres per recaptar diners és a través de subhastes. Aquest any una de les més esperades eren els 3 petons de l'actor William Levy, conegut pels seus papers a "Café con aroma de mujer" o "Montecristo".


I quin va ser el preu al qual van arribar aquests petons? Doncs ni més ni menys que 6.000, 10.000 i 12.000 euros!! A continuació podeu veure part del seu discurs i un dels petons subhastats, un de molt curt.
 


Vosaltres pagaríeu aquesta quantitat per poder fer-li un peto al vostre actor preferit?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: