Millie Bobby Brown parla de la seva relació tòxica

per Redacció, el 23 d'agost de 2022 a les 06:00

Millie Bobby Brown està en un dels millors moments de la seva vida, és l'actriu de menys de 20 anys més ben pagada de Hollywood, la quarta temporada de Stranger Things ha tingut molt èxit i està a punt d'estrenar la segona pel·lícula d'Enola Holmes. A més a més, ara gaudeix d'una relació sana amb el seu nòvio Jake Bongiovi.


Fa poc en una entrevista a Allure va decidir parlar de la relació tòxica que mantenia amb la seva exparella, Hunter Echo un dels tik tokers més coneguts dels Estats Units de 22 anys. Van mantenir una relació quan ella tenia 16 anys i ell 20, la qual va durar 8 mesos, en els quals l'actriu diu que no ho va passar bé.

En aquella relació se sentia vulnerable i impotent, va ser una relació tòxica fins i tot quan ja s'havia acabat. Quan ella ja estava sortint amb la seva actual parella, Hunter la va humiliar públicament en un directe d'Instagram, en el que va parlar de les seves intimitats i va dir que ell l'havia preparat sexualment. Assegura que van estar vivint a casa de Millie durant 8 mesos amb el consentiment dels seus pares.


L'equip legal de l'actriu va estar valorant la possibilitat de prendre accions legals contra el tik toker per mentir sobre la relació que van mantenir, per fer declaracions deshonestes i que havien humiliat a l'actriu.

Millie va decidir parlar sobre el tema per tal d'ajudar i evitar que altres noies passin per una situació com la seva.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: