Angelina Jolie va denunciar a Brad Pitt a l'FBI, surt a la llum nova informació

per Redacció, el 22 d'agost de 2022 a les 06:00

Ja fa 6 anys que Angelina Jolie i Brad Pitt van anunciar que se separaven i a poc a poc ha anat sortint informació a llum que demostra que la relació que mostraven de cara al públic com idíl·lica, no ho era tant.


Ara, Angelina Jolie, ha comentat a Page Six que vol saber per què l'FBI no va presentar càrrec contra Brad Pitt després de proporciona'ls-hi un informe de lesions i el testimoni dels seus fills de l'incident que va desencadenar la seva ruptura, una discussió en un vol de Niça als Estats Units.

Angelina ha relatat a Page Six detalls de l'incident: "Brad ja estava sota els afectes de l'alcohol quan van pujar a l'avió. La va agafar pel cap i la va sacsejar, després d'haver-la portat al lavabo". Quan un dels seus fills va preguntar-li a la seva mare si estava bé, l'actor va respondre "No està bé. Està boja". Al que el nen va respondre "No és ella, ets tu". Va ser aleshores quan Brad Pitt va córrer cap al nen i, però Angelina el va frenar i va acabar rebent cops al colze i a l'esquena. A més a més, Angelina assegura que aquell no va ser l'únic moment en el qual Brad va ser agressiu, diu que en un moment en què ella estava adormida, ell li va tirar una cervesa per sobre.


Ella va decidir que en sortir de l'avió marxaria a un hotel amb els seus fills, Brad va intentar evitar-ho. Sis dies més tard, l'actriu va sol·licitar el divorci i va presentar la denúncia amb imatges de les lesions a l'FBI. Actualment, ja estan divorciats, però la custòdia dels seus fills segueix sense resoldre's.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: