Instagram expulsa aquest conegut influencer pel seu discurs d'odi cap a les dones

per Redacció, el 22 d'agost de 2022 a les 08:46
Facebook i Instagram ha decidit bloquejar els perfils d'Andrew Tate, exparticipant del concurs Big Brother i influencer amb més de 4 milions de seguidors, entre ells molts joves de menys de 18 anys.

El motiu? Els vídeos misògins –d'odi cap a les dones- que publica contínuament. En els seus continguts, Andrew Tate assegura que les dones són "propietats" o que "haurien d'assumir la seva responsabilitat" quan són víctimes d'abús sexual.


I no només això. També afirma que les dones "no haurien de conduir" ni tampoc fixar-se un cap altre home si estan en una relació. A més a més, els seus vídeos també contenen missatges contra el col·lectiu LGTBIQ+.

És per tot plegat, que Facebook i Instagram ha decidit eliminar l'accés a les seves xarxes socials i restringir els seus continguts.


Actualment, Andrew Tate està sota investigació per tràfic sexual i violació a Romania, on va marxar a viure, perquè allà, segons va assegurar en un vídeo, "és menys probable que la policia persegueixi al·legacions d'assetjament sexual que no pas als Estats Units".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: