Les sèries que s'estrenen aquesta setmana i no et pots perdre

per Victor Rodrigo, el 22 d'agost de 2022 a les 08:59

L'agost és el període de vacances més important per a la majoria de ciutadans: època de viatges, descans, escapades o relaxar-se al sofà veient les pel·lícules o sèries preferides. Us portem algunes de les ficcions que s'estrenen aquesta setmana o s'han estrenat fa poc.

«She-Hulk: Attorney at Law» (Disney+) - 17 d'agost


Una de les noves propostes de Marvel per mantenir viva la flama del MCU (Marvel Cinematic Universe) a l'espera de l'estrena de les pròximes pel·lícules de la companyia. Des de l'any passat, la multinacional propietat de Disney ha volgut expandir el seu univers de superherois amb diversos personatges, noves obres i noves històries dels ja coneguts. Aquest estiu, però, ens arriba una nova heroïna que té molt a veure amb un dels protagonistes més coneguts: She-Hulk.



«Alma» (Netflix) - 19 d'agost


Un gran repartiment d'actors i actrius catalans ocupen bona part de la nova sèrie de Netflix produïda a l'estat espanyol. Sergio Sánchez (responsable de films com El secreto de Marrowbone) i el reconegut Kike Maíllo dirigeixen aquesta sèrie que barreja el thriller i el fantàstic. Després de sobreviure a un accident d'autobús en què moren gairebé tots els companys, Alma (Mireia Oriol) es desperta en un hospital sense recordar res de l'incident… ni del seu passat. La casa està plena de records que no són seus i tant l'amnèsia com el trauma fan que experimenti terrors nocturns i pateixi unes visions que no aconsegueix desentranyar. Álex Villazán, Pol Monen, Claudia Roset, Javier Morgade, Nil Cardoner, María Caballero, Milena Smit, Elena Irureta, Marta Belaustegui, entre d'altres, consagren el gran repartiment de la ficció. A Netflix arriba el 19 d'agost.


«House of the Dragon» (HBO Max) - 22 d'agost


Primera sèrie posterior a Joc de Trons que expandirà l'univers de l'original. La trama és una preqüela ambientada 200 anys abans de la història primigènia. La cadena ja va compartir al maig diverses fotos de cada un dels intèrprets. Rhys Ifans com Otto Hightower, Steve Toussaint com Lord Corlys Velaryon, Eve Best com Rhaenys Velaryon, Sonoya Mizuno com Mysaria, Paddy Considine com Viserys Targaryen, Emma D'Arcy com Rhaenyra Targaryen, Olivia Cooke com Alicent Hightower, Matt Smith com Daemon Targaryen i Fabien Frankel com Ser Criston Cole encapçalen la ficció. 



«Carrera a l'èxit» (Netflix) - 26 d'agost


En un exclusiu bufet d'advocats de Nova York, l'Íngrid lluita per convertir-se en sòcia i ser fidel als seus principis mentre intenta gestionar l'amor, l'amistat i la seva família.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: