Quantes persones tenen el teu nom i cognom i quina edat tenen? Descobreix-ho

per Redacció, el 28 d'agost de 2022 a les 06:00
En els últims anys, a l'Estat no han parat de créixer el número de pares i mares que posen noms de famosos i famoses als seus fills i filles. Per exemple, actualment hi ha 624 persones que es diuen Shakira i 189 que es diuen Daenerys, igual que el personatge de Game of Thrones.

Totes aquestes dades es recullen al registre de l'Institut Nacional d'Estadística espanyol, que ha actualitzat les seves dades recentment. De fet, tothom qui vulgui pot cercar quantes persones tenen el seu mateix nom i els seus cognoms. I no només això, el buscador de l'INE també indica on viuen la majoria de persones que s'anomenen com nosaltres i quina edat mitjana tenen.


Així doncs, si busqueu el vostre nom podreu saber si la majoria de persones que el tenen són joves o més aviat ja superen els 60 anys.

A Catalunya, els noms de Júlia i Marc són els més posats aquests últims anys, però en el total de la població el rànquing el lideren Antonio i María o Maria.



 CONSULTAR CERCADOR DE NOMS I COGNOMS AQUÍ

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: