Stradivarius treu una col·lecció de "La casa del dragón"

per Redacció, el 28 d'agost de 2022 a les 06:00

Aquesta matinada del 22 d'agost es va estrenar la sèrie "La casa del dragón" a HBO, la preqüela de "Juego de Tronos" que se centrà en la dinastia Targaryen. Per celebrar l'estrena, Stradivarius ha tret una col·lecció inspirada en la sèrie, en la qual predominen el color negre, vermell i blanc. A més a més, han combinat l'estètica de la sèrie amb les tendències del moment.

Ja es poden comprar les peces de roba a la web de Stradivarius, però no estarà disponible en botigues físiques fins al 5 de setembre. Us deixem un recull d'algunes de les peces de la col·lecció i el seu preu:

 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: