Aquestes actrius van estar a punt de ser Hannah Montana

per Redacció, el 24 d'agost de 2022 a les 06:00

Fa un temps que circula el rumor que la cantant Belinda hauria estat la segona opció per interpretar el paper de Hannah Montana, però recentment la directora de càsting ho ha desmentit. Si bé és cert que va ser una de les candidates, Lisa ha mostrat una llista en la qual es veuen les tres actius que van arribar a l'última fase de les 1200 noies que es van presentar.


Les 3 noies que van fer el càsting el 6 de maig de 2005 per interpretar a la Hannah Montana i a la Chloe (que era el nom inicial que li havien donat al personatge de la Miley) van ser: Miley Cyrus, Taylor Momsen i Danielle Monet. Potser pels noms no et sonen gaire aquestes actrius, però totes dues van interpretar un paper important en sèries que segur coneixes.

Taylor Momsen van interpretar el paper de Jenny a la sèrie tan coneguda "Gossip Girl" i Danielle Monet, va interpretar el paper de Trina Vega a la sèrie de Nickelodeon Victorious.


Us deixem a continuació el TikTok de la directora de càstings on ho explica tot:
 
@lisalondoncasting @fernandacortesx love your videos and wanted to share some insight on the casting of Hannah Montana #hannahmontana #belinda #disney #mileycyrus #disneychannel #greenscreenvideo #greenscreen ♬ original sound - Lisa London Casting



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: