Qui és la nova parella d'Emma Watson?

per Redacció, el 23 d'agost de 2022 a les 10:51
Emma Watson i Brandon Green estan sortint. Almenys així ho asseguren diversos mitjans de comunicació després que la parella hagi estat fotografiada en actitud afectuosa a Venècia, on estan passant les vacances.

Aquesta, però, no és la primera vegada que se'ls veu plegats. Ja se'ls va començar a relacionar el setembre de 2021, quan van baixar junts d'un helicòpter privat a Battersea, Londres. No ha estat fins ara, però, quan els rumors s'han confirmat.

Qui és Brandon Green?


El jove és conegut per ser el fill de Philip Green, qui va dirigir durant anys un dels imperis de la fast fashion més coneguts a nivell mundial: TopShop. A dia d'avui manté una molt bona relació amb la seva família, amb qui es veu de manera freqüent a Mònaco.

Ara bé, els seus interessos i els del seu pare són diferents Igual que Emma Watson, el jove és un ferm defensor del medi ambient i ha participat en diverses gales benèfiques per recaptar fons per lluitar contra la crisi climàtica.
 


Anteriors relacions


Tots dos ja fa temps que estan solters. L'última parella d'Emma Watson havia estat
l'empresari Leo Robinton. Abans d'aquesta relació l'actriu i activista va declarar a Vogue que estava "sortint amb si mateixa", afirmant estar "molt contenta" amb la seva situació sentimental.

Pel que fa a Brandon Green, recentment no ha tingut cap parella oficial, si bé se'l va relacionar amb la model Kate Moss.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: