Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 3 i 4 de setembre

per Redacció, el 3 de setembre de 2022 a les 06:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz



Àries
Els rumors solen ser inventats i no val la pena escoltar-los, no els facis cas, però sembla que hauries de comprovar la informació abans de tirar endavant qualsevol cosa. Allunya't d'aquesta persona que els està escampant.

Taure
És cap de setmana de calmar els ànims. Has estat una mica agobiat i, quan et relaxis aquest cap de setmana, pot ser que això resulti en alguna discussió. Has d'aprendre a cedir i a oblidar-te ràpid de les coses.

Bessons
Aquest cap de setmana t'ha de servir per centrar-te en el present i oblidar-te d'aquest passat que tan t'ha marcat. No tiris enrere aquesta decisió que vas prendre, que segurament és encertada, i centra't en continuar coneixent aquesta persona nova que hi ha a la teva vida.

Cranc
Avui algú et farà una proposta per sortir, accepta-la, sobretot si és un amic. Socialitzar t'anirà molt bé, fa dies que estas una mica estancat, i pot ser que entre les persones noves que coneguis avui hi hagi algú molt especial. No el deixis escapar.

Lleó
Aquest és el teu cap de setmana de la sort. El teu esforç està tenint resultats i sembla que la teva vida està estable i intranquil·la. S'acabaran de resoldre aquells dubtes que tenies sobre aquella persona especial. Aprofita el cap de setmana!


Verge
Avui comença el període de canvis que fa tant de temps que observes de lluny. Potser algun distanciament o trencament amb alguna persona et crea malestar aquest cap de setmana, però confia en els teus instints, és el que es correspon.


Balança
Sembla que, aquest cap de setmana, arribarà una persona que et donarà suport en aquell tema que et preocupa tant. No tinguis pressa per solucionar-ho i segueix la teva intuició, que és la que millors favors t'ha fet fins ara. No et concentris tant en l'amor.

Escorpí
Fes el que et vingui de gust, has tingut una setmana plena d'obligacions, i ja és hora de trencar amb la rutina. Aprofita per sortir a la naturalesa, on sigui, i estar en contacte amb tu mateix. Ho necessites. Passa del conflicte.

Sagitari
Intenta passar un cap de setmana relaxat, amb els teus, encara que estiguis capficat en aquella decisió que no saps si prendre. Ara mateix estàs en una posició fantàstica i és un risc canviar de direcció. Posa-li més atenció al crush, es cansarà de tirar-te la canya.


Capricorn
No allarguis les enfadades tres o quatre dies, és el moment de tenir la discussió i parlar del tema, encara que sigui una conversa incòmoda. Sinó, l'únic que aconseguiràs és rencor. Pensa seriosament en canviar de rumb aquest setembre. Potser t'ajuda.

Aquari
Avui rebràs notícies d'algú a qui no veus mai. Intenta ajudar-lo, sembla que et necessita. A més, sembla que aquest cap de setmana coneixeràs algú que et sacsejarà una mica la vida. Intenta mantenir la calma, no corris.

Peixos
Prioritza l'amor per sobre de tot. Aquest és just el cap de setmana ideal per treballar en aquesta relació que estas construint o picar pedra amb aquella persona que t'agrada tant. Si pots passar unes quantes hores en compayia, millor.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: