5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 3 de setembre de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 

Versió sense playbuzz
Una part de la nova sèrie House of the Dragon (preqüela de Game of Thrones) ha estat gravada a Catalunya. Concretament als Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar.

Si t'assembles molt físicament a una altra persona, probablement els vostres ADN també s'assemblen. Així ho assegura un estudi realitzat per investigadors de centres catalans i que, en un futur pot ser molt important per diagnosticar malalties genètiques i també en investigacions policials.

Quan neixen els pandes són molt petits en comparació a la mida de les seves mares: fan uns 100 grams i uns 15 cm una mida similar a la d'un ratolí.

Barrejar KitKat i Sushi? A Japó ho van fer creant 3 barretes de xocolata inspirades en peces de sushi de tonyina, ou i eriçó de mar.

Genji Monogatari és el títol de la que es considera la primera novel·la de la història. Va ser escrita per Murasaki Shikibu fa 1.000 anys i l'últim capítol està sense acabar.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: