T'agradaria protagonitzar un anunci? Aquesta proposta t'interessa

per Redacció, el 30 d'agost de 2022 a les 09:48
Si t'agrada estar davant les càmeres, aquesta proposta t'interessa! L'agència de publicitat Caldas Naya obre un càsting perquè els titulars del Carnet Jove tinguin l'oportunitat de ser els protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l'any 2023. Aquí tens la informació bàsica sobre el procés d'inscripció dies de les proves i dates de rodatge!
 

QUI HI POT PARTICIPAR?


Primer de tot, dir-te que no cal que sàpigues actuar per participar. Pots participar en el càsting tant si tens experiència davant la càmera o en el món de la publicitat, com si no en tens cap. L'únic que cal és que siguis tu mateix/a i tinguis ganes de viure una nova experiència!

Els requisits per participar són que siguis titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya i que tinguis entre 12 i 31 anys.

Cal que els i les menors de 16 anys assisteixin al càsting acompanyats/des del seu pare, mare o tutor legal, que haurà de signar la corresponent autorització, aportant el seu DNI i el DNI i llibre de família del menor. En cas que no vinguin acompanyats/des, hauran de portar una autorització signada pel seu pare, mare o tutor legal, amb una fotocòpia del DNI de l’adult, i el seu DNI i fotocòpia del llibre de família.

QUÈ HE DE FER SI HI VULL PARTICIPAR?


La primera fase és virtual

Els titulars del Carnet Jove que vulguin participar al càsting han d’estar registrats al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove. Cal que facin la seva sol·licitud de participació a la convocatòria penjada a la secció “Sorteigs”.

A la part final del procés d’inscripció, se’ls facilitarà un enllaç a la plataforma de l’agència, on hauran de penjar una fotografia i un vídeo, seguint les instruccions donades. Un cop finalitzada la fase virtual es farà una preselecció de com a màxim 200 joves.

L'última fase és presencial

Es convocarà a cadascuna de les persones pre-seleccionades a una prova final presencial, que tindrà lloc a cadascuna de les cinc demarcacions catalanes (Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre). En la convocatòria que rebran se’ls informarà sobre el lloc i la data de la prova presencial, prioritzant l'opció que els titulars hagin sol·licitat a la fase virtual.

Si degut a situacions excepcionals imprevistes no és possible celebrar la fase final presencialment, es preveu una alternativa virtual, que s’informarà convenientment a les persones pre-seleccionades com a finalistes.

Un cop celebrada la fase final es decidiran els i les seleccionades.


FINS QUAN HI PUC PARTICIPAR?


 Termini per inscriure’s a la convocatòria i penjar els vídeos: des de dimarts 30 d’agost 2022 fins al dilluns 19 de setembre de 2022.

 Preselecció de finalistes: durant la primera setmana d’octubre 2022 (subjecte a canvis) es contactarà amb les persones joves pre-seleccionades per convocar-los a les proves finals.

 Proves presencials als finalistes: es realitzaran entre el dijous 13 d’octubre i el dimecres 20 d’octubre 2022 (subjecte a canvis), i es comunicarà a cada persona pre- seleccionada el dia, hora i lloc en que haurà de realitzar la seva prova final.
 

I SI EM SELECCIONEN?


Les persones seleccionades per realitzar la campanya seran donades d’alta a la Seguretat Social i se les remunerarà per sessió, segons el paper pel qual hagin estat seleccionats. Protagonista (624,13€), secundari (510,65€), de repartiment (397,17€) i petites parts (158,87€).

DIES DE RODATGE DE LA CAMPANYA


El rodatge de l’anunci i la sessió fotogràfica, tindrà lloc a principis de novembre de 2022 (subjecte a canvis).
 
 CONSULTA AQUÍ LES BASES COMPLETES 
 
 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: