PATROCINAT

Vols anar gratis al Mallorca Island Festival? T'expliquem com fer-ho!

per Redacció, el 26 d'agost de 2022 a les 06:00
Batxillerat i la selectivitat són durs i es fan llargs, per sort passen més de pressa si al final teniu recompensa: el Mallorca Island Festival (MIF), el millor viatge de final de curs! Al MIF viureu una experiència única i plena de moments que recordareu per sempre, com podeu veure en l'aftermovie del festival.
 
Podreu gaudir d'una setmana al ressort més gran d'Europa amb els vostres amics i amigues: 9 piscines, karaoke, pistes de tenis, camps de futbol, circuit de Karts i un llarg etzètera. A més a més, hi ha activitats durant tot al dia per fer en grup com ara pàdel surf, pool parties, tornejos de vòlei platja, crazy games....i tot això amb la millor música i els DJ's del moment, n'hi han participat de tan coneguts com Hektor Mass, Marsal Ventura, Jordi Veliz, Sergi Domene, DJ Moncho i Mon DJ!
 

A més a més, cada any hi van influencers destacats! Han passat pel festival Victor Perez, Albert Barranco, Marta Diaz, Abril Cols, Lucia Bellido, Arnau Marín, Daniel Illescas...

Ah i no és tot, perquè el MIF celebra el seu 12è aniversari i aquesta edició hi haurà moltes sorpreses! Podeu seguir-los a Instagram per ser els primers a conèixer totes les novetats. 

 Què, us agradaria ser una de les 10.000 persones que van cada any al MIF? Ompliu aquest formulari i podreu guanyar 2 reserves gratuïtes per a la propera edició! Anunciarem els guanyadors al nostre perfil d'Instagram. Molta sort a tots i totes!



 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: