Demi Lovato explica com va ser la primera vegada que va consumir drogues

per Redacció, el 26 d'agost de 2022 a les 06:00

El 2018 l'actriu i cantant Demi Lovato va patir una sobredosi que la va portar a estar ingressada a l'hospital en estat crític. Durant l'adolescència va tenir molts problemes i va patir assetjament, això va fer que consumis moltes drogues i alcohol.


En un pòdcast "Call her daddy" ha explicat com va ser la primera vegada que va consumir drogues va ser quan tenia entre 12 i 13 anys, va tenir un accident de cotxe i li van receptar opiacis, a causa d'això es va tornar addicta, ja que aquella substància era una via d'escape per ella.

A més a més, recorda que des de ben petita consumia grans quantitats d'alcohol. La primera vegada va ser quan li va robar una cervesa al seu pare per prendre-se-la sola, fet que ella considera que hauria hagut d'alertar als pares del que s'estava produint.


A mesura que es va anar fent gran va provar més tipus de drogues cada vegada més fortes i va ser als seus 18 anys, quan va necessitar tractament per primera vegada. Des d'aquell moment ha anat diverses vegades a rehabilitació, l'última vegada va ser aquest any i diu que ha deixat les drogues per sempre.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: